Πού θα κλείσεις τα φθηνότερα αεροπορικά εισιτήρια

2023-03-06


Τα ταξίδια είναι η τροφή της ψυχής και οι πτήσεις είναι ο συχνότερος τρόπος με τον οποίο τα πραγματοποιούμε. 


Ανάλογα με την απόσταση που θέλουμε να διανύσουμε και τις υπηρεσίες που αναζητούμε , καθορίζεται και η τιμή της πτήσης.

Η τιμή αυτή αρκετές φορές μπορεί να είναι οικονομική και άλλες φορές (πχ. για υπερατλαντικά ταξίδια ) είναι ακριβότερη εως και ασύμφορη.

Επιπλέον , για την ίδια πτήση ή για τις ίδιες ημέρες πτήσεων πολλές φορές συναντάμε διάφορες τιμές.

Μην απελπίζεσαι ταξιδιώτη! Υπάρχει τρόπος να βρεις τις καλύτερες τιμές και θα σου τον δείξουμε εμείς!

Μέσα στο διαδίκτυο , υπάρχουν συγκεκριμένες πλατφόρμες οι οποίες σκανάρουν τις τιμές που δίνουν οι διάφορες αεροπορικές εταιρίες και πάροχοι και σου τις δείχνουν όλες μαζί για να επιλέξεις εσύ ποια θα χρησιμοποιήσεις , χωρίς να κάνεις ξεχωριστή έρευνα.

Ακόμη και αυτές οι πλατφόρμες είναι πολλές , γι'αυτό θα σου δείξουμε εμείς ποιες χρησιμοποιούμε στα ταξίδια μας και τις έχουμε ξεχωρίσει.

  • Kiwi.com      

Είναι μια ιστοσελίδα παγκόσμιας εμβέλειας , βραβευμένη και με χρόνια εμπειρία στη παροχή τέτοιων υπηρεσιών. Επιπλέον η χρήση της είναι πολύ απλή και κατανοητή (παρέχεται και εφαρμογή για τα smartphones). Υπάρχει γκάμα επιλογών όπως α) ευέλικτες ημερομηνίες για να βρείς τη τιμή και την ώρα που σε βολεύει

β) επιλογή για εισιτήρια απλής μετάβασης , με επιστροφή και νομαδικά

γ) χρήσιμα φίλτρα για να βρεις ακριβώς αυτό που ζητάς χωρίς να ψάχνεις πολλή ώρα. (μέγιστη τιμή , αποσκευές , ενδιάμεσοι σταθμοί κλπ)

Και τέλος 

δ)Μπορείς να βάλεις μόνο τις ημερομηνίες χωρίς συγκεκριμένο προορισμό και να συγκρίνεις τις τιμές για διάφορες περιοχές στη γη , για τις ημερομηνίες που εσύ θέλεις! -αυτό μας αρέσει πολύ-


  • Google flights   https://www.google.com/travel/flights                                                                                  Με το brand της google στην ονομασία ξέρεις σίγουρα ότι θα λάβεις ποιοτικές υπηρεσίες. Είναι πολύ εύχρηστη πλατφόρμα με πλήθος επιλογών και αυτή. Επιπλέον πέρα από τις βασικές επιλογές παρέχει και έναν εξαιρετικό παγκόσμιο χάρτη. Εδώ μπορείς να βάλεις τις ημερομηνίες σου και να διαλέξεις από όλα τα μέρη της γης (στα οποία υπάρχει αεροδρόμιο) αλλά και να δεις το στίγμα τους επάνω στην υδρόγειο! Μπορώ να πω ότι πήγε σε άλλο επίπεδο την ταξιδιωτική μας περιέργεια.


  • Petas.gr

Πρόκειται για μια Ελληνική εταιρία η οποία βρίσκεται στο τουριστικό κλάδο χρόνια μέσω του ταξιδιωτικού τους γραφείου. Η πλατφόρμα είναι μια κίνηση η οποία αποδεικνύει πόσο έχουν εξελιχθεί και την άριστη ποιότητα των υπηρεσιών που προσφέρουν μέσα στα χρόνια. Είναι μια επίσης εύχρηστη ιστοσελίδα , η οποία δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από τις παγκόσμιες. ( bonus : ενισχύουμε τις εγχώριες αγορές!)

Τα τελευταία χρόνια έχουμε χρησιμοποιήσει αρκετά αυτή τη πλατφόρμα γιατί μας φάνηκε ευκολότερη στη χρήση από κάποιες άλλες. Η αλήθεια είναι ότι πρόκειται για εταιρία μεγάλου βεληνεκούς και στις περισσότερες περιπτώσεις βρίσκεις πολύ καλά αποτελέσματα στην αναζήτηση! 

Υπάρχουν κι άλλοι πολλοί πάροχοι τέτοιων υπηρεσιών πολλά υποσχόμενοι και ανερχόμενοι με τον καιρό. Όταν τους χρησιμοποιήσουμε θα τους δείξουμε και σε εσάς!

Να μη ξεχνάτε ότι εκτός από τη τιμή έχουν σημασία και οι υπηρεσίες , στις οποίες βρίσκουμε την Ελληνική , δική μας Aegean πρώτη στις προτιμήσεις μας. 

Καλά ταξίδια ,

         See you soon xx